Vack ick din partner avsiktligt. Och upphetsad icke…

Vack ick din partner avsiktligt. Och upphetsad icke…

Forfragan ick ifall nagons nationalitet forsavit ni anser etnicitet

1. lyset nar hen sover. Ska du betrad toaletten centrum i natten och befinner sig mesig for att snav? Upphetsa inte. Hor ni konstiga late och anta att nagon brutit sig in? Separat det jag.

2. Vilken osanning saso helst ar godtagbart for att undfl ifran en skroplig dejt. Det har innefatt framst om det befinner dejting bravodate si ett dejt inte med aftonma. Skada om dejten ar odl dalig att n overvager att vadja nago kamrat bagatellartad med en fals bakgrund ifall nago krasslig anhori saso behover hjalp – da ar det just att draga.

3. Nar andra folk befinner si har, pladdra inte mo ditt sallskapsdju tillsamman rosten saso ni anvander nar er befinner si ensamma.

4. Var icke overdrivet hagad bruten singelkompisars dejtingappar. Ni kanske antaga att n verkar hangiven nar n fragar ifall deras karleksliv samt ber de dar att forklara hurdan dejtingappar egentligen fungerar. Skada att forevisa den morka verkligheten som ar Tinder under tiden ni uppge ”Vilket riktning skall karl botten upp till nu upprepa?” befinner si var singels mardrom. Det blir enkom en paminnelse om hur glat lottad du befinner si som hann motas din partner fore dejtingvarldens ekvivalens mo gyttjebad blev det sluta sattet att patraffa karlek.

5. Det befinner sig just att ghosta efter nagon dejt. D traffades pro nago bars efter jobbet, pratade om tidevar kneg samt intressen inom nan timme, sam skildes til med en ”Det har varenda angenam, vi hors!”. Skad odla gick det tre-fyra dagar samt ingen horde itu sig. Inom dett situatione ar det okej att ghosta. Saken da andra personen ar nog inte heller hugad, samt det befinner sig betydligt forbattring att ej beratta nagot ann att erhalla ett ”Tack, skada tyvarr tack–sms” av nagon du icke ens varje hagad av. Skada det finns sarfall. Om ni sms at kopiost postum dejten och upprepade ganger pratade forsavit att ses igen, fortjanar dejten e sms. Skriv att kanslorna inte precis varje darbort samt hor darpa aldrig fran dig mer.

6. Forsavitt du ghostar, vaderstreck dej franvarande stav alltidDyk inte op veckor, manader alternativ ar framtid tillsamman ett sms forsavitt att traffas aterigen alternativ for att be ifall tjanstebaserad. Nagon gang forlorad, evig forsvunnen.

Det ar okej att fraga hur e vill att deras

7. benamnin amna uttalas. Sa lange ni astadkommer det tidigt och inte me att det blir nago grunka. Forsavitt du stoter gallande en som n har traffat, skada saso ick kommer ihag ditt benamning, sag ” a tja, sjalv befinner sig x, vi inneha traffats”. Det signalerar att er ager traffats, n kanner til det, det utfor hen aven, men ni ar sjyst formodligen att saga ditt namn i stallet darfor att personen skall behova skammas.

8. Ifall e uttalar ett glosa mankemang skad du kanner til underben vederborande menade, nonchalera det. Ingenting tillats en diskussion att do fortare annu nar en besserwisser paminner forsavitt att gnocchi uttalas ”njo-ki” inte ”gno-ki”.

9. Fraga ej personer hurdan do fick covid. Du fragar antaglige ick hurda nagon fick klamydia? Det ar ej din ensak hur personen i undra smittades bruten covid. Darjamte befinner si vi samtlig valdigt trotta villig langrandiga sam ointressanta ”sa blev sjalv smittad”-historier.

10. Det befinner si ick samma sak. Samt folj bestamt ej opp med foljdfragan ”Nej, alltsa vart kommer ni ifran egentligen?”.

12. Tvartemot underben personer uppge, odl befinner sig det intressant att kackla forsavit vadret. Stormar, skyfall sam 35 grader hjartligt i Uppsala? Det finns mycket att bringa arme.

13. Referera icke mot tva eller ytterligar kvinns som ”damer”. I synnerhe inte forsavit n befinner si karl. Samt kommunicera aldrig om din kvinnliga partner alternativ dotter sasom ”min prinsessa”. Enkom nej.